Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas
CasaLasDunas

CasaLasDunas is een dynamische verhuur organisatie kantoor aan de Costa Blanca. Ons hoofd kantoor is gevestigd in La Marina – San Fulgencio. CasaLasDunas bestaat al meer dan 15 jaar als familie bedrijf en beschikt over een team van medewerkers dat er voor staat om u een zorgeloze vakantie te bezorgen.

Bent u toe aan een zonnige vakantie? Zonder zorgen op een geweldige locatie aan de Costa Blanca? Kijk dan eens verder op deze site wat CasaLasDunas voor u kan betekenen.

U heeft een ruime keuze uit accommodaties, van appartementen direct eerste lijn strand met prachtig zeezicht tot Romantische villa´s met een heerlijk privé zwembad. Ook verleent deze omgeving zich prima voor outdoor activiteiten, zoals wandelen, fietsen, paardrijden, paintballen, karten, duiken, snorkelen en golfen, het is allemaal mogelijk! Alle accommodaties zijn compleet ingericht en op een enkele na beschikken de meeste woningen over Nederlandse / Vlaamse Televisie en Wi-Fi.

Via onze zoekmachine op CasaLasDunas kunt u een selectie maken op datum van beschikbaarheid en voorkeur. U kunt gemakkelijk zien welke faciliteiten een woning heeft en met het kaartje van Google Maps, kunt u precies zien, waar de vakantiewoning zich bevindt.

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

  • Het reserveren van uw vakantie woning en het zorg dragen van de facturatie / huurcontract.
  • Persoonlijk ontvangst en begeleiding naar uw vakantiewoning, waar we eventuele vragen nog kunnen beantwoorden.
  • Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn met transfer van en naar het vliegveld of het regelen van een huurauto.

Geregeld krijgen we verzoeken om voor een overeengekomen bedrag, een welkomstpakket of een flesje wijn met een kaartje klaar te zetten bij aankomst. Dit vinden we geen enkel probleem, maak gerust uw wensen bekend of verras een vriend of familielid dat bij ons geboekt heeft!

Boek snel, eenvoudig, veilig & vertrouwd uw vakantieverblijf bij CasaLasDunas en kom genieten van de Spaanse zon aan de Costa Blanca.

Ons kantoor is gelegen op 25 KM van vliegveld Alicante en is gemakkelijk te vinden aan de N332. (afslag na kilometerpaal 75 – San fulgencio- centro Comercial Bahia Las Dunas) Als u geen gebruik maakt van onze Airportservice ontvangen wij u graag op ons kantoor. Er is een Nederlandse sprekende medewerker aanwezig die u verder kan begeleiden naar de woning. Maar deze informatie, routebeschrijving en wie uw contactpersoon zal zijn, krijgt u allemaal op maat doorgegeven bij uw reservering. Op ons kantoor kunt u ook terecht als u tijdens uw verblijf extra hulp of informatie nodig heeft.

We hopen u snel te mogen begroeten,
Het CasaLasDunas Verhuur Team
Onder leiding van Rogier & Nathalie van Let