Netherlands
Netherlands
CasaLasDunas

CasaLasDunas

Uw tweede huis in Spanje is een kostbaar bezit. CasaLasDunas is er om toezicht te houden op uw woning. Het gehele jaar door.  Mocht uw huis niet verhuurd zijn, of u wilt niet verhuren, dan beheren wij uw woning en bezoeken wij minimaal 1 keer per maand uw woning.

Wat kan CasaLasDunas voor u betekenen?

In overleg met u laten wij de kranen af en toe doorlopen, zetten even een raam open en kijken of er geen calimiteiten zijn. Wij onderhouden ook graag uw tuin en zwembad of zorgen voor een schilder en onderhouds werkzaamheden en reparatie. Dit alles op maat gesneden dat past bij uw woning en wensen. Wij bieden u een zeer compleet pakket aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Zo kunt u á la minuut uw koffers pakken om er even tussenuit te gaan wanneer u dat wilt. En blijft er voor u alle tijd over waar u voor gekomen bent…om te kunnen genieten!

Wij vertrouwen erop dat uw ervaring met ons, zowel plezierig als comfortabel zal zijn. Graag ontvangen wij u op ons kantoor om de mogelijkheden met u te bespreken. Vraag naar de mogelijkheden via sales@casalasdunas.com